Auteurs

Het team van vlucht24.nl heet u van harte welkom bij ons nieuwsportaal. Hier krijgt u nieuws uit de wereld van het vliegen. Onze vijf auteurs zijn ieder op een gebied gespecialiseerd – zo krijgt u van iedere specialist het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen. Het beste hierbij is: zo hoort u als eerste van spotgoedkope vluchten en kunt u direct bij ons boeken!

Uw team van vlucht24.nl

Piloot
Nieuwe routes, meer vertrekpunten, optimale verbindingen –de vlucht24-piloot Niels Langenberg navigeert u veilig door de bonte wereld van de luchtvaart. Hij weet alles van de allianties tussen verschillende vliegmaatschappijen en geen code sharing-accoord blijft voor hem verborgen. Er is geen nieuw vliegschema, dat hij niet als eerste aankondigt. Met de airline-beoordelingen van vlucht24.nl geeft hij bovendien de actueelste klantenbeoordelingen prijs.
Co-Pilote
Gelijk hebben en gelijk krijgen – vaak een ingewikkelde kwestie. Als een vlucht vanwege buitengewone omstandigheden uitvalt, weten veel passagiers niet welke rechten ze hebben. De co-pilote Lisa de Vries behoudt het overzicht van rechten en plichten en informeert over nieuwe jurisprudentie en wettelijke bepalingen.
Stewardess
Alles rondom de luchthavens van de wereld zoekt de charmante stewardess Brigitte van der Meulen voor u op. Ze meldt als eerste vertragingen, bouwwerkzaamheden of stakingen. Natuurlijk houdt ze zich het liefst met de aangename dingen van de luchthaven bezig – mooie, nieuwe lounges, betere verkeersverbindingen of uitbreidingen.
Chef-monteur
Veiligheid en comfort aan boord en aan de grond – daar weet chef-monteur Ruud Kersten alles van. Hij houdt niet alleen de technische vernieuwingen in het oog, maar houdt ook alle technische problemen van vliegtuigen in de hele wereld nauwlettend in de gaten.
Frequent flyer
Hij vliegt de wereld rond en is steeds onderweg op nieuwe vliegroutes. Wie kan er dan beter informeren over de actuele prijsontwikkelingen en aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen dan veelvlieger Laurens Zwart? Het maakt niet uit of het nu gaat om de nieuwste aanbiedingen van de low-cost cariers of over zinkende kerosine-toeslagen, hij geeft de beste tips om geld te besparen!