Lufthansa: met ingang van de nieuwe zomerdienstregeling meer vluchten vanaf München

Afbeeling Meer Lufthansa vluchten vanaf MünchenLufthansa neemt in zijn zomerdienstregeling 2013 drie nieuwe bestemmingen op vanaf de luchthaven van München: met ingang van 16 mei vertrekken vanaf München dagelijks vluchten naar het Canadese Vancouver. Nieuw in de dienstregeling van Duitslands grootste airline zijn ook de populaire vakantiebestemmingen Tunis en Mahon.

De nieuwe zomerdienstregeling geldt op Airport München vanaf 31 maart. Vanaf 16 mei biedt Lufthansa met het Canadese Vancouver een nieuwe langeafstandsbestemming aan met dagelijkse vluchten vanaf München. Ook vluchten naar Tunis en Mahon ( Menorca) zijn deze zomer nieuw bij Lufthansa. Deze populaire vakantiebestemmingen staan elke zaterdag op het vluchtrooster.
Tevens krijgt Air Berlin, na Lufthansa de grootste maatschappij op de luchthaven van München, er deze zomer een bestemming bij. Een keer per week vindt er een vlucht plaats naar Tivat in Montenegro. Bovendien verhoogt Air Berlin de frequentie van vluchten naar Mallorca tot vier keer per dag.

Tags:

,

,

geschreven door: Piloot | | 0 Commentaar