Ryanair biedt vliegtuigen aan als reclamedrager

Afbeelding Ryanair biedt zijn luchtvloot aan als reclamedragerRyanair wil aan mondiaal opererende ondernemingen per direct zijn vliegtuigen als reclamedrager aanbieden. De Ierse lowcost-airline wil daarvoor zijn machines van het type Boeing 737-800 ter beschikking stellen.

De luchtvloot van Ryanair, dat slechts een type vliegtuig kent, kan per direct voor reclamedoeleinden worden gebruikt. De lage prijzen-airline wil bedrijven van overal ter wereld een periode van twaalf maanden aanbieden waarbinnen men op een van de ongeveer 300 machines van Ryanair zijn bedrijf kan presenteren. De maatschappij maakt bekend dat het mogelijk is de reclame op vier verschillende plekken op de vliegtuigen aan te brengen: aan de binnen- en buiten-winglets van de vleugels en aan de voor- en achterkant van de romp.
Ryanair, gevestigd te Dublin, voert dagelijks meer dan 1600 vluchten uit en onderhoudt verbindingen naar 180 bestemmingen in 29 landen. Alleen vorig jaar al vervoerde de airline bijna 80 miljoen passagiers.

Tags:

,

geschreven door: Piloot | | 0 Commentaar