Sleeping pods – uitrusten in de drukte van de luchthaven

Afbeelding Uitrusten in een sleeping pod op de luchthaven van Abu DhabiIn de luchthaven van Abu Dhabi nodigen de nieuwe sleeping pods uit om te ontspannen en te slapen. Tien stuks zijn al geïnstalleerd en dit jaar volgen er nog meer.

De luchthaven van Abu Dhabi verwelkomt u aan terminal 1 en 3 met iets nieuws: in de zogenaamde sleeping pods hebben passagiers de mogelijkheid om comfortabel op hun vlucht te wachten. U kunt niet alleen ontspannen en naar de drukke mensenmassa kijken, maar ook een dutje doen. Voor 45 dirhams (ongeveer 9,30 euro) kan een sleeping pod gedurende een uur worden gehuurd.

Tien van dit soort zetels werden al geïnstalleerd en dit jaar zouden er nog 35 moeten volgen. De sleeping pods kunnen moeiteloos tot eenpersoonsbedden worden omgebouwd. Dankzij een verstelbare blindering zijn mensen die behoefte hebben aan rust, beschermd tegen omgevingsgeluiden, licht en andere mensen. In de nabije toekomst zal er ook een veiligheidsvak voor waardevolle voorwerpen of bagage zijn en internettoegang op de zetels. Bovendien zal het mogelijk zijn om elektronische toestellen zoals gsm’s of laptops rechtstreeks aan de zetel op te laden.

Tags:

,