Turkish Airlines: De reclamespot met Messi en Kobe is een hit op het internet

Afbeelding De video van Turkish Airlines is een schot in de roosNadat de superster van Barcelona, Lionel Messi, vorig jaar als testimonial bij Turkish Airlines had ingecheckt, is het nu raak met een ‘viral’ video waarin hij en de NBA-star Kobe Bryant de hoofdrol spelen.

Het YouTube-filmpje met in de hoofdrollen de stervoetballer Lionel Messi, die nu bij de Spaanse topclub FC Barcelona speelt, en de NBA-star Kobe Bryant, is al meer dan 100 miljoen keer bekeken en krijgt veel media-aandacht. Beide supersterren behoren tot de grootste sportidolen van het moment en proberen met hun kunstjes een jonge handtekeningenjager te imponeren op het vliegtuig.

De luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines, die voor zo’n 49% Turks staatseigendom is, heeft de meervoudige wereldvoetballer van het jaar pas eind 2012 als nieuw lid van het testimonial-team gecontracteerd en vult dit team nu aan met het basketbaltalent Kobe Bryant en tennisster Caroline Wozniacki. De airline uit Istanboel heeft zo haar sportsponsoringstrategie, waarmee deze vooruitstrevende onderneming in het voetspoor wil treden van de Arabische concurrenten Emirates en Etihad, met succes een flinke boost gegeven. De Argentijn is een van de meest gevraagde reclamegezichten ooit.

Bron: YouTube

Tags:

,

,

geschreven door: Piloot | | 0 Commentaar