Categorie archief "Vluchtinformatie van A tot Z"

Nieuwe boardingprocedures bij Air Berlin en KLM

Veel airlines zoals Air Berlin, KLM of Ryanair zijn bezig met het optimaliseren van hun boardingprocedures. Doel: door geordende instappen van passagiers zo mogelijk vertragingen te voorkomen.

[Meer lezen]

Tags: , ,

Ranking luchtvaartmaatschappijen: De 20 slechtste luchtvaartmaatschappijen

Veel te krappe stoelen of een zee aan beenruimte? Vriendelijk boordpersoneel of chagrijnige stewardessen? Terwijl enkele luchtvaartmaatschappijen in de Economy Class al een service van topkwaliteit en een aangenaam reiscomfort aanbieden, is dat bij andere luchtvaartmaatschappijen allesbehalve het geval.

[Meer lezen]

Tags: , ,

geschreven door: Frequent flyer | | 0 Commentaar

Sleeping pods – uitrusten in de drukte van de luchthaven

In de luchthaven van Abu Dhabi nodigen de nieuwe sleeping pods uit om te ontspannen en te slapen. Tien stuks zijn al geïnstalleerd en dit jaar volgen er nog meer.

[Meer lezen]

Tags: ,

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen gaan voor behaaglijk comfort

Vooral tijdens langeafstandsvluchten wordt het verschil in comfort duidelijk merkbaar. Luchtpassagiers proberen een comfortabele slaaphouding te vinden, zonder dat hun voeten beginnen te slapen uit plaatsgebrek. Dit probleem zal vermoedelijk weldra verholpen worden, aangezien steeds meer luchtvaartmaatschappijen ernaar streven om het comfort te verbeteren en belang hechten aan gemak.

[Meer lezen]

Tags: ,

geschreven door: Frequent flyer | | 0 Commentaar

Aangepaste kledij in het vliegtuig

Tijdens de voorbereiding van de reis loopt het pakken van de koffers vaak niet van een leien dakje, omdat voor elke gelegenheid passende kledij mee moet. Over de kledij tijdens een langeafstandsvlucht maken de meeste mensen zich echter geen zorgen, ten onrechte.

[Meer lezen]

Tags: ,

geschreven door: Frequent flyer | , | 0 Commentaar

Vliegverhalen: gesprekken in de cabine

Wie vaak vliegt, beleeft uiteraard ook veel tijdens de vluchten. Tijdens een Europese vlucht van Hannover naar Nice vormden de beste plaatsen in het vliegtuig, de bagageregels enz. nog maar eens het gespreksonderwerp in de cabine.

[Meer lezen]

Tags:

geschreven door: Frequent flyer | | 0 Commentaar

Catering aan boord: het eten aan boord opwaarderen

De catering aan boord is voor veel passagiers vooral op langeafstandsvluchten een niet te onderschatten criterium. Vooral voor wie van een evenwichtig ontbijt houdt, zijn de mogelijkheden beperkt.

[Meer lezen]

Tags: , ,

geschreven door: Frequent flyer | | 0 Commentaar